K2 item: Kristian Strandberg Ivanov Dreyer

Byens Netværk er et tværfagligt netværk, der ønsker at være med til at præge udviklingen af byggebranchen og vores byer. Netværket giver medlemmerne mulighed for at deltage i den dialog, som er med til at styrke branchen og byudviklingen, og som er vigtig for inspiration og forståelse af hinandens problemstilling, hvad enten man er arkitekt, advokat, kunstner eller håndværker.

Det bliver advokat og partner, Kristian Dreyer, der primært vil deltage i netværket, men arrangementerne er for hele virksomheden og alle ansatte. Afdelingen for fast ejendom og byggeri hos GALST vil derfor løbende møde talstærkt op og blive inspireret eller selv inspirere andre medlemmer.

Kristian Dreyer arbejder sammen med resten af afdelingen i det daglige med byggerier og ejendomsprojektudvikling og fast ejendom på alle leder og kanter, og vi underviser i faget både på Københavns Universitet, og hos diverse kursusudbydere. Endvidere har vi skrevet skrevet to af lærebøgerne inden for fast ejendom.

"Det er inspirerende at netværke med andre faggrupper inden for samme arbejdsområde, ikke mindst for at følge med trends og aktuelle diskussioner. Desuden kan netværket udbygge vores kontakter til gavn for os selv og vores faste kunder og samarbejdspartnere, og da flere af vores kunder allerede er medlem, var det på tide, at vi også blev det", forklarer Kristian Dreyer.

 

Læs mere om Byens Netværk her.