Food & Hospitality
Afdelingen for Food & Hospitality hos GALST rådgiver virksomheder om alle emner inden for fødevare-, restaurations- og hotelbranchen. Disse virksomheder er undergivet en lang række forskelligartet regulering og et omfattende lovkompleks.
GALST rådgiver om eksempelvis etablering af virksomhed, krav til driften, bistand i forhold til ansættelse og afskedigelse af medarbejdere, markedsføringsjuridisk rådgivning i forhold til annoncering overfor omverdenen, indgåelse, opsigelse eller udvidelse deres erhvervslejemål hvorfra virksomheden drives, herunder udvidelse af koncept i form af et franchisekoncept, eller rådgivning som franchetager eller franchisegiver. Hertil kommer området omkring fødevaresikkerhed og tilsyn. Afdelingen rådgiver ligeledes som reglerne i restaurations- og alkoholbevillingsloven.
GALST Advokataktieselskab er stolt sponsor af Akademiet Bocuse d’Or Danmark, der står bag den danske kandidat til det internationale Bocuse d’Or. I 2024/25 er Sebastian Holberg Svendsgaard den danske kandidat. Sebastian har arbejdet på anerkendte restauranter som Babette, Geranium, "Dining by Jyrk", og har en stærk forståelse for Bocuse d’Or. Sebastian stiller nemlig op til konkurrencen for anden gang. Første gang var i 2021, som sølvvinder og commis for Ronni Mortensen. Han var også en trofast hjælper under både Kenneth Toft-Hansens og Brian Mark Hansens kandidaturer.