K2 item: Kristian Strandberg Ivanov Dreyer

Flere medier har i den seneste tid bragt artikler om stressede jurastuderende, og de studerendes formand fra Djøf har i den anledning opfordret advokatbranchen til ikke blot at fokuserer på karakterer.

Kristian Dreyer, partner og advokat for GALST, er dog ikke helt enig i denne betragtning. Kristian arbejder desuden som ekstern lektor ved det juridiske fakultet i København, hvor han til dagligt kan konstatere, at de studerende er stressede. Han opfordrer således de studerende til at fokuserer på deres studier i stedet for studiejob. For mange studerende bliver jurastudiet noget, som hurtigt skal læres udenad – og det gavner hverken de studerende eller advokatvirksomhederne.

De jurastuderende må først blive rigtig dygtige jurister, og først dernæst i en uddannelsesstilling som advokatfuldmægtig skal lære at omsætte sine juridiske fagkundskaber til praktisk sagshåndtering og opnå en god kommerciel forståelse” mener Kristian til AdvokatWatch, hvor en længere artikel er publiceret. Den kan læses her.