Kristian Strandberg Dreyer

Kristian Strandberg Dreyer

Advokat (H), partner

Telefon 33 63 74 26

E-mail ksd@galst.dk

Sekretær Jette Panada

VCARD Download vcard

LINKEDIN

Om Kristian Strandberg Dreyer

Kristian er leder af afdelingen for fast ejendom og byggeri, hvor han rådgiver et bredt udsnit af ejendomsbranchens aktører inden for alle områder af fast ejendom og byggeri. Han har særlig fokus på ejendomsprojektudvikling (særligt boligprojekter i form af ejerlejlighedsbyggerier, grundejerforeninger med række- og punkthusbebyggelse samt andelsboligforeninger), entrepriseret, ejendomsmæglerjura samt rets- og voldgiftssager. Han regnes for at være en af de førende eksperter i ejerlejligheds- og andelsboliglovgivningen, og er forfatter til lærebøgerne og lovkommentaren hertil. 

Kristian er forfatter til en række bøger og artikler om fast ejendom. Bl.a. har han skrevet lærebogen "Ejerlejligheder- og andelsboliger" samt "Ejendomsmæglerloven med kommentarer" - begge igennem forlaget Karnov. I 2021 udgav han lovkommentaren "Ejerlejlighedsloven og normalvedtægten med kommentarer" igennem samme forlag. Han har været lektor på Det Juridiske Fakultet, hvor han har undervist i faget omsætning af fast ejendom igennem en årrække.

Kristian giver som skribent i Berlingske Tidende og på Boligsiden.dk læserne indblik i spørgsmål om fast ejendom. Han underviser advokater i ejendomsprojektudvikling hos bl.a. kursusudbyderne JUC, Advokaternes HR, Kursusunivers og DJØF. Desuden afholder Kristian efteruddannelsekurser hos pengeinstitutterens uddannelsescenter og Dansk Ejendomsmæglerforening også i ejendomsprojektudvikling.

Kristian er boligdommer ved Boligretten i København, Lyngby og Glostrup.

Kristian er uddannet procedureadvokat og dansk- og international voldgiftsdommer. Han er voldgiftsdommer hos Online Arbitration & Settlement Institute (www.disputs.com), og er anvendt som voldgiftsdommer ved Voldgiftsinstituttet i København.

Han har ført mange af de principielle retssager inden for sit fagområde, og er en eftertragtet procedør i mere komplekse rets- og voldgiftssager inden for fast ejendom og byggeri. 

Kristian har siden 2015 været anbefalet som værende blandt de bedste advokater i Danmark inden for sit felt af det internationale ratingbureau LEGAL500.