Kristian Strandberg Dreyer

Kristian Strandberg Dreyer

Advokat (H), partner

Telefon 33 63 74 26

E-mail ksd@galst.dk

Sekretær Merethe Tarp

VCARD Download vcard

LINKEDIN

Om Kristian Strandberg Dreyer

Kristian er leder af afdelingen for fast ejendom og byggeri, hvor han rådgiver et bredt udsnit af ejendomsbranchens aktører inden for alle områder af fast ejendom og byggeri. Han har særlig fokus på ejendomsprojektudvikling, entrepriseret, ejendomsmæglerjura samt rets- og voldgiftssager.

Kristian er forfatter til en række bøger og artikler om fast ejendom. Bl.a. har han skrevet lærebogen inden for ejerlejligheds- og andelsboligforeninger samt den kommenterede ejendomsmæglerlov. Han er også lektor på Det Juridiske Fakultet, hvor han underviser i faget omsætning af fast ejendom.

Kristian giver som fast skribent i Berlingske Tidende og på boligsiden.dk læserne indblik i spørgsmål om fast ejendom.

Kristian er udpeget af Ejendomsforeningen Danmark som boligdommer ved Boligretten i København, Lyngby og Glostrup, og han beskæftiger sig indgående med bolig- og erhvervslejeretlige sager.

Kristian er uddannet procedureadvokat og dansk- og international voldgiftsdommer. Han er voldgiftsdommer hos Online Arbitration & Settlement Institute (www.oasi.dk), og er anvendt som voldgiftsdommer ved Voldgiftsinstituttet i København. 

Kristian har siden 2012 ydet frivillig rådgivning til foreningen Børn og Unge i Nød, der har til formål at beskytte og støtte de børn og unge i Danmark, som har en hård tilværelse.

Kristian er i Legal500 2017 omtalt som "well-regarded" og i 2018 som "reliable and professional" og "highly knowledgeable" inden for fast ejendom og procedure. Ejendomsafdelingen er i 2019 udgaven omtalt som 'likable', 'honest' and 'sincere'. Se Kristian og afdelingens øvrige ratings her.