K2 item: Kristian Strandberg Ivanov Dreyer

GALST havde fornylig brand i lokalerne på Gammel Strand 44. Det skete en lørdag nat, hvor en barmedarbejder i beværtningen i ejendommens kælder var vaks, og tilkaldte brandvæsnet.

Den hurtige indsats fra barmedarbejderen og ikke mindst fra Københavns Brandvæsen betød, at branden blev isoleret, og kun har påvirket 1/4 af vores lokaler. Branden har dog også medført en del lugtgener og ødelagt elektricitet, men alle er i god behold, og det er hovedsagen.

Vi er noget påvirket af branden, men ved fælles hjælp går det, og vi er så småt ved at have indhentet de værste forsinkelser, og har fået normaliseret hverdagen, selvom nogle kollegaer må arbejde hjemmefra og andre arbejde i vores mødelokaler m.v.

Forleden overbragte vi derfor vores tak til hverdagenes helte, herunder b.a. til Københavns Brandvæsen. Nikoline og kontorhunden "Bobby" overbragte en kurv til brandmændene, der sikkert slet ikke må modtage den slags gaver, men nogle gange har man som borger blot behov for at påskønne en god indsats og vise sin taknemmelighed. Tilsvarende kurv fik den vakse barmedarbejder.