Christian Steen Laursen

Christian Steen Laursen

Advokat (L), partner

Telefon 33 63 74 16

Mobile 29 12 74 44

E-mail csl@galst.dk

Sekretær Gitte Liliendal

VCARD Download vcard

LINKEDIN

Om Christian Steen Laursen

Christian rådgiver danske og internationale klienter inden for erhvervsretten, herunder om køb og salg af virksomheder og investeringsejendomme, erhvervslejeret, selskabsret, generationsskifter og erhvervslivets kontrakter.

Til arbejdsområderne hører også rådgivning om persondataret, hvor Christian er Certified Information Privacy Professional (CIPP/E) under The International Association of Privacy Professionals (IAPP). 

Christian underviser også i Praksiskøb på Specialeuddannelsen i Almen Medicin.

Christian har tidligere arbejdet seks år hos Kromann Reumert, og han har været udstationeret hos Danisco (i dag Dupont) som in-house advokat.

Det internationale ratingbureau Legal 500 har i flere år anbefalet Christian inden for flere specialer. I år er han anbefalet i kategorierne dispute resolution, real estate and construction samt commercial, corporate and M&A. Se hans ratings her.

Christian er bestyrelsesmedlem i flere selskaber og den velgørende forening Drug Rebels, som han var med til at stifte i 2009. Drug Rebels henvender sig til unge og arbejder for at nedbringe brug af euforiserende stoffer.